Is een legbordstelling de juiste stelling voor jouw magazijn?

Ben je op zoek naar stellingen voor in jouw magazijn? Dan ben je hier op de juiste plek! Er is namelijk een diverse keuze aan verschillende soorten stellingen voor in een magazijn. Het maken van de juiste keuze helpt bij een goed overzicht van jouw magazijn. Om te weten welke stelling bij jouw magazijn past, moet je je afvragen wat voor een formaat en gewicht goederen jij wilt opslaan in de stellingen. Sla jij alleen kleine en lichte producten op in jouw magazijn? Dan is een legbordstelling ideaal voor jou! Na het lezen van deze blog weet jij meer over het gebruik van een legbordstelling.  

Wat is een legbordstelling?

Een legbordstelling is één van de populairste stellingen voor in een magazijn. Een legbordstelling is een metalen stelling waar een soort planken legsysteem voor wordt gebruikt. Dit kan in zowel horizontale als verticale richting gedaan worden. De planken die in de stelling gelegd worden, zijn erg goed geschikt voor het opslaan van kleine producten. Deze stellingen worden daarnaast ook vaak gebruikt in kantoren of winkels.

Welk soort legbordstelling past het best bij jouw magazijn?

Heb je de keuze gemaakt om legbordstellingen in jouw magazijn te plaatsen? Dan komt nu de volgende keuze: het soort. Er zijn namelijk diverse soorten legbordstellingen in veel verschillende afmetingen. Bij een legbordstelling kun je kiezen uit verschillende hoogtes en dieptes. Op basis van hoe groot jouw magazijn is, wat de afmetingen van de producten zijn en het aantal producten dat je op gaat slaan, kun jij een beslissing maken wat de afmetingen van jouw legbordstellingen moeten worden.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om Stellingstunt gebruikte legbordstellingen aan te schaffen. Een gebruikte legbordstelling is een prima alternatief voor een nieuwe stelling. Dit scheelt jou ook nog eens flink in de kosten. Stellingstunt gebruikte legbordstellingen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Deze stellingen moeten namelijk voldoen aan de veiligheidseisen, voordat het de verkoop ingaat.

Voordelen van een legbordstelling

Wanneer je voor een legbordstelling kiest, kun je gebruik maken van de vele voordelen. Het grootste voordeel hieraan is dat het eigenlijk geschikt is voor ieder magazijn. Dit komt door de vele maten, hoogtes en soorten die er beschikbaar zijn. Daarnaast is een legbordstelling eenvoudig in elkaar te zetten. En als laatste kun je er aanbouwstellingen bij kopen, wanneer de stelling te klein is. Dit zorgt ervoor dat je altijd het juiste formaat legbordstelling in jouw magazijn hebt staan.