Beste budget smartphone

beste budget smartphone

Tegenwoordig hoef je echt geen honderden euro’s meer te betalen voor een nieuwe telefoon. Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, dan kan je overwegen een budget telefoon uit te zoeken. Het is de moeite waard om de prijzen van de telefoons en de specificaties met elkaar te vergelijken. Op basis hiervan kan je een weloverwogen keuze maken.

Samsung Galaxy A40

Samsung heeft al jaren prima telefoons in verschillende prijsklasse. Als je budget niet super hoog is kan je overwegen een Samsung Galaxy A40 aan te schaffen. Je krijgt in ruil voor een scherpe prijs een prima smartphone met een mooi beeldscherm. Een extra pluspunt is dat de Samsung Galaxy A40 prachtige foto’s maakt. Daarbij lijkt het model bijna identiek op de dure modellen van Samsung.

Nokia 4.2

Nokia stond vroeger absoluut op één als een van de beste merken voor een nieuwe smartphone. Het merk uit Finland lijkt een nieuwe weg ingeslagen te zijn met de Nokia 4.2. Het toestel werkt met Android One en is lekker voordelig. Als je geen hoge eisen aan je nieuwe telefoon stelt dan is dit echt een prima toestel. Het HD+- scherm doet het ook perfect en eigenlijk een prima telefoon om mee te werken.

OPPO A5

Nog nooit van OPPO gehoord? Dit Chinese bedrijf heeft een nieuwe generatie smartphones waar je niet teveel voor hoeft te betalen. De OPPO A5 biedt absoluut veel voor je geld als budget smartphone. Zo heeft het toestel 4 camera’s en een groot 6.5 inch beeldscherm. Er is tevens een opslagruimte van 64 GB. Extra geheugen is mogelijk door een micro-SD kaart in te voeren. Dankzij een extra sterke batterij kan je zonder problemen 11 uur lang filmpjes kijken zonder dat je batterij leeg gaat. Bij gewoon gebruik gaat je telefoon langer dan een dag mee. OPPA is zeker weten een fijn alternatief als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon.