Deze accessoires maken jouw outfit compleet

Met accessoires maak jij jouw outfit persoonlijk en uniek. Bovendien wordt jouw outfit pas compleet met de juiste accessoires. Wanneer je de aandacht wil trekken, zijn opvallende sieraden of een goede zonnebril een must. Als je dit liever niet wil zijn minimalistische sieraden een betere keuze. Al met al zijn de keuzes voor accessoires eindeloos. Wil jij weten welke accessoires jouw outfit afmaken en hoe je goed voor de dag komt? Hieronder zetten wij ze voor je op een rij.

1. Een klein tasje

Een jurkje kan zo leuk zijn, maar een tasje mag vaak niet ontbreken. Vooral een kleine tas waar jouw telefoon, een lipstick en de sleutelbos in passen zijn erg handig. Gelukkig zijn de keuzes voor dit soort kleine tassen eindeloos: wil je gaan voor een basic, zwarte tas die overal bij past, of wil jij dat de tas juist de aandacht trekt? Voor wat inspiratie kun je wellicht kijken naar een Prada tas: deze zijn modieus en chique!

2. Een opvallend horloge

Ook al is het horloge een klein sieraad, je kunt er alsnog de aandacht mee trekken. Vandaag de dag is een horloge met een kleine klok een ware trend in de kleuren rosé, goud en zilver. Vaak kun je dit horloge eindeloos combineren met horlogebandjes: dat maakt een horloge juist zo leuk. Draag je een exclusieve jurk en wil je dat jouw horloge wat kleur aan jouw outfit toevoegt? Kies dan voor een gekleurd horlogebandje. Wanneer je een kleurrijke outfit draagt is het juist leuk om een effen kleur te kiezen voor jouw horloge.

3. Een zonnebril

Een zonnebril wil je natuurlijk altijd bij de hand hebben wanneer de felle zonnestralen hun werk doen. Naast dat een zonnebril handig is, wil je natuurlijk ook dat het een leuke zonnebril is. Je moet er immers heel wat uurtjes mee kunnen rondlopen. Vooral zonnebrillen met een dun montuur zijn in: kies jij voor een rond of vierkant montuur, of ga jij voor hexagon?

4. Een statement riem

Vroeger waren grote riemen helemaal een trend. En je weet wat ze zeggen: trends komen en gaan. Vandaag de dag zijn grote riemen weer in en zijn bijvoorbeeld mooi bij een soepele jurk. Hiermee accentueer je ook nog eens een goede taille. Daarnaast staan riemen ook mooi bij een jeans en een blouse. Je hebt verschillende merk riemen die jouw outfit compleet kunnen maken voor zowel heren als dames, in welke kleur dan ook.