De 5 leukste welkomstaanbiedingen bij een abonnement

Welkomst cadeaus

Als je van plan bent ergens een abonnement op af te sluiten, dan kan het de moeite waard zijn om een welkomstaanbieding af te wachten. Welkomstaanbiedingen zijn absoluut de moeite waard en maken het een stuk aantrekkelijker om een abonnement af te sluiten. Wij hebben de 5 leukste welkomstaanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Gratis Xbox One bij overstap naar Vattenfall

Ben je van plan om over te stappen naar Vattenfall? Dan heeft het bedrijf dat voorheen Nuon was een leuke verrassing voor je klaar staan. Bij een nieuw abonnement kan je een Xbox One cadeau krijgen. Het is overigens een leuke binnenkomer voor de kinderen als je overstapt op een andere energiemaatschappij. Ben je geen Xbox One fan? Dan zijn er nog genoeg andere dingen waar je uit kan kiezen. Bijvoorbeeld een vaste korting op je eigen zonnepanelen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Vattenfall.

Gratis HUE startpakket

Met slimme verlichting van HUE kan je energie besparen, maar ook sfeer in huis aanbrengen. Je kan ook instellen dat je lampen op bepaalde tijden aan of uit gaan. Dit is handig als je op vakantie bent. Het is een prachtig systeem, maar het nadeel is het prijskaartje dat eraan hangt. Essent heeft een samenwerking met Philips Hue. Ze geven daarom aan nieuwe klanten gratis een HUE startpakket weg. Dit is een leuke welkomstaanbieding om gebruik van te maken. Het enige nadeel is dat je wel een contract voor minimaal 5 jaar moet afsluiten.

Gratis De Longhi Lattisma bij abonnement

Lees je regelmatig een groot aantal magazines? Via Leesland ontvang je wekelijks jouw favoriete magazines in de bus. Als je een abonnement van 104 weken afsluit krijg je gratis een de Longhi Lattisima cadeau. Je kan hiermee elke dag verse bonenkoffie zetten. Het is zelfs mogelijk om met de ingebouwde melkopschuimer automatisch een cappuccino of latte macchiato te zetten.

Gratis Samsung tablet cadeau

Ben je toe aan een nieuwe tablet? Bij het AD krijg je als je een abonnement van een jaar neemt een Samsung tablet cadeau. Dit is alleen al een reden om een abonnement op de krant te nemen. Het idee erachter is dat je straks via de tablet de krant digitaal kan lezen. Daarbij maak je met een abonnement ook nog eens gebruik van speciale lezersaanbiedingen.

Gratis Kobo E-reader bij een abonnement

Neem je een twee-jarig abonnement op de Telegraaf? Dan kan je een Kobo e-reader cadeau krijgen. De e-reader kan je niet alleen gebruiken om digitaal de krant te lezen. Je kan hem ook gebruiken om je favorieten boeken te lezen. Eventueel kan je zelfs een speciaal Kobo boekenabonnement nemen. Met dit abonnement kan je vrijblijvend boeken downloaden en lezen.