De beste smartphone gadgets voor in huis

Smartphone accessoires maken het gebruik van een smartphone leuker en gemakkelijker. Gadgets voor de smartphone zijn daarom ook razend populair. Dit zijn de beste smartphone gadgets van dit moment die je in huis moet halen.

Feestje in huis

Omdat we dit najaar veel binnen zitten, kunnen we er maar beter een feestje van maken. Met de interactieve Twinkly sfeerverlichting breng je gezelligheid en sfeer in huis voor dit najaar. Deze verlichting hoef je niet per se binnen op te hangen, maar kan je ook gebruiken als buitenverlichting. De lampen kunnen in verschillende kleuren schijnen en dit kan je allemaal makkelijk regelen met de bijpassende app op je smartphone. Elk individueel lampje kan precies worden ingesteld zoals jij dat wilt. Handig voor de feestdagen én daarna!

Ongestoord gamen

Gamen op je telefoon is toch anders dan op je Xbox of PlayStation. Je speelt op een kleiner scherm en je moet alle functies via je telefoon bedienen in plaats van een controller. Maar daar is iets op bedacht: er zijn namelijk controllers speciaal voor de smartphone! Je sluit de telefoon als beeldscherm aan op de controller en je bedient de knoppen van de aangesloten controller. Zo kun je handig en fijn al je games spelen!

Ga voor het ultieme game-comfort door je omgeving game-vriendelijk te maken. Misschien heb je zelfs wel een kamer in huis die je kan omtoveren tot gameroom. Je raambekleding is hierbij een belangrijke factor. Kies voor verduisterende rolgordijnen of plissé gordijnen waardoor jij je helemaal kan afsluiten van de buitenwereld. Of kies voor raamdecoratie die nog wel wat daglicht binnenlaat, zoals een inbetween gordijnen of jaloezieën. Zet een fijne gamestoel of -bank neer, je gameconsole en controllers en je hebt een ruimte waar je helemaal in weg kan duiken!

Draadloos opladen

Draadloos opladen wordt tegenwoordig steeds populairder. Er zijn verschillende merken die de opladers aanbieden voor bijna elk type smartphone. De draadloze opladers zien er vaak strak uit. De telefoon laadt op als je het op het laadstation legt. Diverse merken verkopen nu zelfs een multifunctioneel oplaadstation waarmee je tot wel 4 apparaten kan opladen. De LED-lampjes geven aan hoe ver de apparaten zijn opgeladen.

Wifi porter

Wanneer je thuis bezoek krijgt, duurt het vaak niet lang voordat er naar het wifiwachtwoord wordt gevraagd. Een wifi porter helpt je hierbij. Met deze gadget kan je op twee manieren verbinden met het wifiwachtwoord. De eerste manier is door je telefoon bij het wifilogo op het apparaatje te houden. Er verschijnt dan een pop-up die je doorstuurt naar internet. Hier krijg je de wificode en deze vul je in bij je instellingen. De tweede manier is door met je telefoon de QR-code op het apparaat te scannen met je camera. Via deze manier word je direct ingelogd op het wifinetwerk. Dit apparaatje is voornamelijk handig voor de zakelijke markt. Op kantoor, ontvangstruimtes en in restaurants of cafés. Zo kunnen collega’s of gasten makkelijk en snel inloggen op het wifinetwerk. Maar ook voor thuis is deze gadget handig. Hij is compact en trendy en je zet ‘m makkelijk neer op tafel als er visite langskomt.